haagse arc

DINNERSHOW MIke peterson & the midnight band 12 & 13 feb

Op zaterdag 12 en zondag 13 februari a.s. is de Haagse Arc het decor van de dinnershow van Mike Peterson & The Captain Midnight Band.

We maken er een culinair feest van met 4 heerlijke gangen bereid door onze top-keukencrew. We kijken tijdens het eten op grote TV’s de Valentijn Muziek Special van Mike en de band, die dat weekend non-stop op TV West wordt uigezonden.
Na de uitzending gaat het tempo en het volume van de muziek omhoog en speelt de band samen met Mike Peterson live twee lange knalsets. De toegangsprijs is €69,50 en is inclusief 4-gangen diner, welkomstdrankje en entertainment.

haagse arc

Programma

Het programma is op beide dagen als volgt:

17.00 uur : Deur open, welkomstdrankje aan tafel onder de klanken van onze DJ en saxofonist
18.00 uur : Aanvang diner en kijken Valentijnspecial van Mike Peterson & Captain Midnight band op grote TV’s.
19.00 uur : Live : Mike Peterson & The Captain Midnight Band – 2 lange sets

Haagse arc

De evenementenruimte van de Haagse Arc op de begane grond wordt omgebouwd tot prachtige dinnershow-locatie. De Haagse Arc vindt je op de Maanweg 127, Den Haag op de grens van de Binckhorst en Voorburg, gelijk tegen de snelweg aan. Het is zeer centraal gelegen tussen Voorburg, Rijswijk en Den Haag en je kan parkeren in de bijbehorende parkeergarage of je fiets kwijt in de fietsenstalling.

Voor jullie en onze gezondheid checken wij aan de deur wel even de QR-Code. We hopen jullie te zien op zaterdag 12 februari of zondag 13 februari, want we gaan er weer een ouderwets gezellige avond van maken!

Reserveer online

[bookly-form category_id=”6″ show_number_of_persons=”1″ hide=”staff_members,date,week_days,time_range”]

Scroll naar boven