haagse arc

LOsjes indoor

Voel je sterk en bruis van de energie met Losjes-indoor. Een high-end sportcenter geschikt voor iedereen.

een sportcenter voor iedereen

losjes-indoor

Losjes Indoor benadert sport en vitaliteit op een persoonlijke en professionele manier met ontspanning in het achterhoofd. Lekker ‘losjes’, maar wel effectief. Inspanning door ontspanning (en visa versa), dat is hoe wij geloven dat échte vitaliteit tot stand komt. We bieden meer dan de standaard sportschool.
- 01

personal training

Met de personal training van Losjes Indoor Sports staan jouw wensen en doelstellingen centraal. Op een verantwoorde en leuke manier gaan we samen aan de slag om jouw doelstellingen efficiënt te behalen, met een persoonlijke training die bij jou past.

- 02

BODYTEC

Bodytec is een zeer efficiënte manier om snel fit te worden. Wil je afvallen of een strakker lijf? Ook dan zie je op korte termijn resultaat.

- 03

GROEPSLESSEN

Groepslessen van Losjes Indoor sports zijn energiek, motiverend en resultaatgericht. De lessen duren 50 min. Het aanbod bestaat uit verschillende programma`s.

- 04

SMALL GROUP TRAINING

De Small Group Training duurt 20-30 min en is perfect voor iedereen die fitter wil worden in een korte maar effectieve training.

- 05

LOSJES FITNESS

Losjes Fitness zorgt ervoor dat jij fit kunt worden ondanks een drukke werkweek.  Dit abonnement geeft  je toegang tot alle groepslessen en de mogelijkheid om zelf te trainen.

- 06

zakelijk aanbod

Ga voor optimale teambuilding en een ‘sterk’ en hecht team. Geniet zelf onbezorgd mee tijdens een gezellig teamuitje of een geslaagd bedrijfsfeest. Wij bieden diverse leuke en sportieve teamactiviteiten en nemen de organisatie van je bedrijfsfeest graag volledig uit handen.

Contact informatie

Openingstijden

LOSJES-INDOOR SPORTCENTER

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we maken graag met je kennis!

ALGEMENE INFORMATIE

Openingstijden: 07:00 - 21:00
Email: contact@losjes-indoor.nl
Phone: +316 46 72 64 26
Adres: Losjes Indoor, Maanweg 174 2516 AB, Den Haag

Scroll naar boven