Losjes Indoor Sports opening juli 2019

Losjes Indoor Sports is dé high-end indoor sportslocatie in de Haagse Arc. Het sportcentrum staat bekend om het geven van persoonlijke begeleiding en extra aandacht voor techniek. Je kunt groepslessen volgen, zelf trainen, bodytec doen of samen met een personal trainer aan de slag gaan.

Losjes Indoor Sports heeft zelfs een eigen applicatie waarin je jouw voortgang kan bijhouden, voedingsschema’s kunt downloaden en trainingsschema’s voor thuis of in de sportschool kunt gebruiken. Alle leden kunnen hier gebruik van maken.

Vanaf juli 2019 zal de locatie open gaan voor het grote publiek. Tot die tijd worden er alvast een aantal personal trainingen gehouden en ‘preview lessen’ georganiseerd.

De locatie benadert sport en vitaliteit op een persoonlijke en professionele manier met ontspanning in het achterhoofd. “Lekker Losjes, maar wel effectief. Inspanning door ontspanning en vise versa, dat is hoe wij geloven dat vitaliteit echt tot stand komt. We bieden meer dan de standaard sportschool, maar willen juist functionele trainingen aanbieden, waardoor je niet alleen sterk bent in de sportschool, maar ook daarbuiten.” Aldus Steven van der Toorn, een van de mede-oprichters van Losjes Indoor Sports.

Wil je meer informatie hierover? Neem dan een kijkje op hun website!

 

Scroll naar boven